Inlägg

Visar inlägg från november, 2015

I dagens Uppsala Tidning!

I dagens Uppsala Tidning kan ni läsa ett reportage om julinsamlingen vi har tillsammans med Hoppets Stjärna! För att läsa hela artikeln klicka här! Tack Uppsala Tidningen för att ni hjälper oss att sprida ordet om vår insamling!

Söker du din drömring?

Bild
Söker du din drömring? Vitt, rosa eller grått guld? Platina eller palladium? Gnistrande överdåd eller klassiskt? Slätt eller mönstrat? Välkomna in till oss, slå er ner med en kopp kaffe och låt oss hjälpa er!

Söker du bröllopsfotograf?

Bild
Tillsammans med en fantastisk fotograf Petra Vikner så har vi tagit fram ett fint erbjudande till våra kunder, köp era förlovnings- eller vigselringar hos oss, till priser som ligger 20% under rekommenderade så får ni även 20% rabatt på valfritt bröllopspaket!  I butiken finner ni Petras fina fotobok där massa kärlek och härliga brudpar finns att beskåda samt Uppsalas största sortiment av vigsel och förlovningsringar. Med ringar från Schalins, Flemming Uziel, Guldbolaget och Gerstner så hittar ni garanterat det ni söker! Varmt välkomna in!

Julinsamling 2015

Vår julinsamling tillsammans med Hoppets Stjärna pågår för fullt och den 7/12 åker vi ner till Lettland med era lådor. Så packa en banankartong med torrvaror, konserver, hygienartiklar, godis, kaffe, julpynt med mera eller kom in med ditt bidrag så packar vi! Insamlingen pågår fram till den 1/12, engagera din arbetsplats, dina vänner, skola och dagis så att vi kan sprida julglädje till ännu fler!

Höstkärlek

Bild

Kontakta oss

Mattssons Guld
Kungsängsgatan 21
UPPSALA
018-130554


info@mattssonsguld.se