Inlägg

Visar inlägg från december, 2014

God Jul

Bild
Från oss på Mattssons Guld, Vi önskar er en riktigt God Jul & Gott Nytt år!!

Öppettider i Jul

Äntligen kom snön och nästa vecka är det jul, tänk så härligt! Våra öppettider i jul: 20/12 10-15 21/12 Stängt 22/12 10-18 23/12 10-18 Julafton, juldagen och annandagen Stängt Välkomna in så hjälper vi till att hitta rätt julklappar och vi slår in det riktigt fint!

Ung Cancer!

Vi stödjer alltid en välgörenhetsorganisation och nu har vi valt Ung Cancer, gå in och stöd du med! Köp ett armband, skänk en slant, alla kan vi göra något! http://www.ungcancer.se/

Låt kärleken spira!

Bild
Förlova er till nyår? Låt kärleken spira och fylla det nya året med skratt och lycka.  Varmt välkoma in till oss så hjälper vi er med ringarna!

Kärlek!

Bild
Att höra från nöjda & glada kunder är underbart! Ibland får vi tackkort som sätts upp i butiken och ibland får vi lite kärlek på Instagram!

Trevlig Lucia!

Bild
Idag är det Lucia & vi har startat morgonen med gott kaffe & lyssnat på vacker sång. För att fira lite extra så bjuder vi på glögg och pepparkakor i butiken idag och ger dig som bloggläsare en adventspresent med 10% rabatt på hela ditt köp, uppge Luciarabatt i kassan!  Varmt välkomna in till Emmie och Pernilla idag! 

Drakenberg Sjölin

Bild
Drakenberg Sjölins vackra silversmycken är den perfekta julklappen!  Svensk design i stilrena och tidlösa former Välkommen in så hjälper vi till! 

Musikhjälpen 2014

Bild
Vi vill såklart hjälpa till och stoppa spridningen utav HIV tillsammans med Musikhjälpen 2014. Vi har en insamlingsbössa i butiken där allt kommer skänkas till musikhjälpen! Kom och hjälp till du med!

Vi är nominerade!

Bild
Vårt semesterfönster där tomten dragit på semester är nominerat i UNT´s årliga julskyltstävling! Vi vill såklart rösta och behöver din röst, du kan enkelt rösta genom att skicka ett sms till 72018 med texten SKYLT UPPSALA 10 eller gå in på http://www.unt.se/julskyltning/  för att lägga din röst på oss=)

Skultuna

Bild
Skapa ljus i mörkret med det vackra designade ljuslycktorna The London collection från Skultuna  från 498:-   

Aw

Bild
Igår hade vi en väldigt trevlig after work med Qmed i butiken! Det bjöds på bubbel, mingel, godis & så klart bra priser! Är ni intresserade av att ha en afterwork hos med företaget eller med kompisgänget? Kontakta oss på info@mattssonsguld.se!

Årets julskyltning!

Bild
Vi valde att göra årets julskyltning, ja lite annorlunda kan man säga. Vi tycker den är jätterolig och är väldigt nöjda! Vad tycker ni?

Novemberkärlek!

Bild

Kontakta oss

Mattssons Guld
Kungsängsgatan 21
UPPSALA
018-130554


info@mattssonsguld.se