Inlägg

Visar inlägg från juni, 2012

UNT idag

Bild

Grattis

Vi gratulerar Fatou Thorin som vann vår  Dyrberg/Kern tävling Välkommen in till butiken på Svartbäcksgatan för att hämta din vinst!!

Fullsatt bar!

Bild
Vi har många förälskade i vår bar idag!!

Sommarsmycken

Bild
Rena silversmycken i alla dess former. Alla med inspiration från Sveriges natur.  Drakenberg/Sjölins smycken hittar du i båda våra butiker. Perfekt present! Välkommen in!

Nu tävlar vi!!

Bild
Lagom till midsommar så lottar vi ut en jättefin armring från danska märket Dyrberg/Kern För att delta i tävlingen och för att ha en chans att vinna så gör du så här För att få en lott:gilla oss på facebook och dela inlägget med dina vänner och lämna en kommentar att du gillat och delat För att få två lotter så gillar du oss på facebook, dela inlägget med dina vänner, lämna en kommentar om detta OCH skriv om tävlingen på din blogg samt länka till vår blogg Lätt som en plätt så kom igen nu och tävla!!! Vinnaren dras på tisdag och presenteras här på bloggen och på facebook
Bild
Vi vill önska er en trevlig midsommar! Vi har stängt i båda butikerna under midsommarhelgen och öppnar åter på måndag 25/6.

Några utvalda

Bild
från Rebeccas fantastiska kollektion.  Unna dig något snyggt till midsommarklänningen!

TRYGGT OCH SKONSAMT FÖR BARNEN!

Bild
Dubbelhål - det bästa för barnen. Har du barn som ber att få hål i öronen?  Även när barnen har längtat efter den "stora dagen" händer det att de ångrar sig efter första hålet. Därför har Blomdahl utvecklat medicinsk dubbelhåltagning. Det innebär att håltagningen görs i båda öronen samtidigt. Det går snabbare, känns tryggare och är  mer skonsamt för barnen.

Vitt och grått guld

Bild
Förlovningsringar från Breuning, i en snygg kombination av vitt och grått guld. Damringen har två st diamanter, 0,03ct. Pris för paret ink gravyr: 20984:-  (obs, vi reserverar oss för eventuella prisändringar)  Välkomna in! 

Stans sötaste sparbössor

Bild
Hittar du självklart hos oss! Välkommen in till någon av våra butiker i Uppsala

SNÖ OF SWEDEN

Bild
Nu är det sommar! 

Mattssons Guld i Grekland

Bild
Grekland 31 maj Tre pyttesmå kattungar kastade i en kartong utmed vägen, oj så arg man blir. Och alla bara passerar förbi på väg till stranden! Har efter mycket om och men hittat en ideell organisation i Rethymnon som kommer och hämtar dem om en timme , hoppas det funkar. Grekland 31 maj  Vilken härlig dag! Vi mötte två underbara kvinnor från animalscare för att visa var kattungarna befann sig. Den ena var livlös med enorma fästingar över hela kroppen och ögonen fulla av var så hon var lätt att få tag i.De andra gömde sig i ett stort snår och vägrade komma ut och det var omöjligt att få tag i dem. Men just som kvinnorna gav upp så kom de ut på rangliga ben, åh vilken lycka!! Alla tre fick fara till veterinären, vår skänkta slant räcker till kastrering (så småningom), vård och ett tillfälligt hem tills de hittar någon som vill ha dem. Jo jag vet att det finns tusentals till, men nu mår dessa tre bra plus att de inte kommer att skapa 100 katter till i sin tur! Grekland

MAJKÄRLEK

Bild

Kontakta oss

Mattssons Guld
Kungsängsgatan 21
UPPSALA
018-130554


info@mattssonsguld.se