Inlägg

Visar inlägg från april, 2012
Vi på Mattssons Guld önskar er alla en trevlig valborg! 

Nästa hjälpsändning till Lettland!

Bild
LYCKA när Gränbyskolan ringer och har samlat ihop 20 kartonger till familjerna i Lettland. TUSEN TACK!  27/5 går nästa hjälpsändning, h jälp oss att skänka glädje! Mat (konserver, torrvaror), hygienartiklar, leksaker och  kläder i fint skick. Vi har ju träffat familjerna och vi vet; de har INGENTING trots att de jobbar och försöker.  Varför inte köpa en extra vara varje gång du går och handlar, vips har du ju en kartong med mat att ge oss:-)  Lämna i butiken på Kungsängsgatan.  Kom igen nu Uppsala!  Bilder från Julpaketsutdelningen i vintras.
ÖPPETTIDER VALBORG OCH FÖRSTA MAJ 30/4 10-15 1/5 Stängt

The Raphael Collection

Bild
Vigselringar i 18K vitguld med diamanter.
Bild
Tävlingen om ett par vackra örhängen från SNÖ är nu avslutad och vi har dragit en lycklig vinnare! GRATTIS TILL AMMI SIMA!!! Ditt pris finns att hämta i butiken på Svartbäcksgatan 23! Fortsätt att gilla oss på facebook så tar ni del av nyheter, erbjudanden och massa annat skoj!

Nu i våra butiker

Bild
Drakenberg/Sjölins nya kollektion Grass

Förlovnings och bröllopsyra

Bild
Välkomna till en dag fylld av idéer och fantastiska erbjudanden! På plats finns kören Harmony Heights, Cajsas kök, Nails by Hanna, floristen Ola, Andreas från schalins ringar mfl. Kom och njut av ett glas bubbel/cider och se när Vanessa förvandlas till vacker brud med makeup, frisyr och klänning från HEFA! Vår fantastiska ringkollektion står givetvis också framdukad… Allt detta sker i butiken på Kungsängsg 21 kl 12-15 Bägge våra butiker är öppna som vanligt, alla är hjärtligt välkomna!

Designa ditt Pandora armband

Bild
Pandora har hundratals berlocker att välja mellan.  Silver, guld, stenar, muranoglas?  Använd fantasin och kombinera berlocker helt efter din egen stil.  

Går ni i bröllopstankar?

Bild
Boka då in den 19/5 12-15 för då händer det saker på Mattssons Guld

Vi köper ditt guld

Bild
Idag betalar vi 212:-/gr för 18K och 245:-/gr för 23K Snabbt, säkert och tryggt för dig som kund och självklart utan några avgifter eller värderingskostnader Kom in till oss för en korrekt och kostnadsfri värdering av ditt guld Priserna gäller i båda våra butiker torsdagen den 12/4 2012

Vinn din vigselring!

Bild
Jodå, chansen finns ännu! Hela april ut har ni som beställer ett par Schalins förlovningsringar chansen att vinna en vigselring, även den från Schalins, värde 8000:- Passa på!
Bild
GLAD PÅSK ÖNSKAR PERSONALEN PÅ MATTSSONS GULD Marilyn  Lisa Anna Pernilla Camilla Och butikens gulliga Molly & Ida

ÖPPETTIDER I PÅSK

Bild
Torsdag 10-16 Fredag Stängt  Lördag 10-15 Söndag Stängt  Måndag Stängt  GLAD PÅSK ÖNSKAR VI PÅ MATTSSONS GULD 

I PÅSKÄGGET

Bild
Lite roligare stjärntecken med emalj.  Till varje smycke medföljer en ärtlänk.  495:-  Perfekt påskpresent tycker vi!

GRATTIS till alla våra par i mars

Bild

NU I BUTIK

Bild
Formex 2012.  Kvalité, trend, tidlöshet och design.  Vi förälskade oss direkt!  Nu finns SUCH i butiken på Svartbäcksgatan. 

Grattis grattis grattis!

Bild
Tack alla som kom och firade in SNÖ i helgen!  Det blev en riktig spark igång för märket, kul!  Det delades ut ett helt gäng med gåvor till alla våra SNÖ-kunder, ett par vackra örhängen och en praktisk necessär. Hoppas ni blev glada :)  DESSUTOM fanns chansen att vinna ett set med smycken från SNÖ.  Vinnarna är dragna,  GRATTIS  Eva Enefjord och Christina Westerberg !!

Kontakta oss

Mattssons Guld
Kungsängsgatan 21
UPPSALA
018-130554


info@mattssonsguld.se