Inlägg

Visar inlägg från januari, 2012

Dyrberg/Kern

Bild
Måndagskvällen bjöd på ett besök hos Dyrberg/Kern i Stockholm och deras ursnygga showroom!Vi fick god tomatsoppa och gott vin medan höstens fantastiska kollektion köptes in Tack Annette för en trevlig kväll Vårens kollektion har just landat i våra butiker så var först med att hitta just dina favoriter Dyrberg/Kern hittar ni i båda våra butiker Välkomna in

Anna & Pärs bröllop...

Bild
Brudens val: B048 special från Flemming Uziel Tack för att ni valde ringarna hos oss!

Vackra namn på vackra ringar

Bild
Tindra 0,10c  Pris: 7922:- Glimma 0,16c Pris: 7146:- Skina 0,20c Pris: 8206:- (Priserna gäller idag 120128)

Vårnyheter från Pearls for girls

Bild
Nu i butik!

Erbjudande februari ut!

Bild
Passa på att ta hål i öronen nu så det hinner läka ordentligt innan sommaren Just nu erbjuder vi 2 hål samtidigt i örat till priset av ett, 199:- Gäller endast i butiken på Svartbäcksgatan 23 och hela februari Välkomna in!!

NYTT I BUTIK

Bild
Nu har vi fyllt på båda våra butiker med nytt från Coeur de lion. Sätt färg på din vardag!

Idag sträcker vi på oss lite extra!

Bild
AAA för 20:e året i rad!!

Formex

Bild
En söndag på Formexmässan. Butikscheferna och lilla Isaac shoppade loss bland vårens nyheter. Nu väntar båda butikerna hem mycket nytt!  Vi förälskade oss i ett nytt smyckesmärke!  SUCH Snart i butik.  Med  känsla för kvalitet design, trend och tidlöshet.

20% på allt Pandora i båda våra butiker!

Bild

Vigselring, silkeslinne eller ett par handskar?

Bild
Skottår och enligt äldre tradition tillåtet för kvinnorna att fria under hela året!  Under medeltiden och ända fram till 1800-talet fanns en oskriven lag som sa att den man som avvisade en friare under ett skottår var tvungen att ge henne en kyss samt ett silkeslinne eller ett par handskar.  Den man som tackar nej bör dra sig ur med hjälp av en dyrbar gåva.  Välj bland Uppsalas största sortering! 20% på alla nybeställningar! 

Guldfeber

Bild
Sälj ditt guld hos oss till högsta dagspris, snabbt, säkert och tryggt för dig som kund! Idag betalar vi 219:- kr/gr för 18 k och 249:- kr/gr för 23k Kom in till någon av våra butiker så värderar vi dina smycken direkt Välkommen in

Lily Flower Collection

Bild
Rena, vackra silversmycken från Drakenberg/Sjölin... Se hela kollektionen på  www.drakenbergsjolin.se Välkommen in i våra butiker och hitta just din favorit!

Kontakta oss

Mattssons Guld
Kungsängsgatan 21
UPPSALA
018-130554


info@mattssonsguld.se