Inlägg

Visar inlägg från november, 2011

Vi räknar ner!

Bild
På lördag 3/12 inviger vi... En eloge till vår chef och ägare Marilyn som gör detta möjligt! Jobba på nu grabbar! Torsdag och fredag vill vi städa och fylla skåpen med allt snyggt vi tagit hem!

Smygkika...

Bild
Det blir så snyggt i nya butiken!!!

5 dagar kvar

På lördag är det dags... Välkomna till Svartbäcksgatan 23!

PANDORAEVENT

Bild
IDAG!!  Mellan klockan 10-15 erbjuder vi dig att köpa två berlocker från Pandora och få en tredje på köpet! (värde 240:-) Passa på att fylla på ditt armband, börja samla eller köp en bra julklapp! Rikard finns i butiken för bästa service! :) Välkommen in!

Tack till hundsalong Europa!

Bild
För att ni med ert bidrag skänkt glädje till ett barnhem i Lettland! Det är för övrigt på Europa vi klipper butikens hundar Ida & Molly :) 

Marita

Bild
Tack för ditt fina bidrag till julpaketsinsamlingen! 

Pandoraevent

Bild
Imorgon lördag kommer Rikard från Pandora att finnas i butiken under hela dagen! Med sig har han ett kanonerbjudande: Köp två berlocker och få en tredje på köpet!        (värde 240:-) (Gäller lördag 26/11 mellan 10-15) Välj bland stans största pandorasortiment!

Vår julskyltning är klar!

Bild
Några tomteluvor, lite snö & några spikar senare så är fönstret klart. Vi är jätte nöjda med resultatet, vad tycker du? Vi avslutade skyltningen med glögg & årets första lussebulle!

Ett stojigt november bakom kulisserna

Bild
Vilken månad!  Vilket team! Under november har vi på Mattssons Guld haft många järn i elden.  En helt ny butik och allt vad det innebär.  Julpaketsinsamling till Lettland.  Förberedelser inför julen och julskyltning. Pandoraevent nu på lördag. Nu välkomnar vi december förberedda! VÄLKOMNA!

Glöm inte...

Vårt pandora event nu på lördag mellan 10-15!

UPPSALAPOLISEN

Bild
Har bidragit med 18 paket!  Helt fantastiskt!  Peter & Mats levererade paketen idag!  TACK! Vi vill även tacka ALEWALDS för kartonger med jättefina textilier till insamlingen! 

Tack Karin & Stina med familj!

Bild
För julpaketen ni kånkade in hos oss idag! 

Fullpackat med glädje!

Bild
Alla påsar, kassar, säckar och smålådor måste såklart packas om till fulla banankartonger de också.  Det har vi sysslat med idag :)  Nu får varje familj, pensionär eller barnhem en varsin välfylld låda till jul. 
Bild
Nu på lördag (26e nov) har vi Pandoraevent! Med erbjudanden du inte vill missa o med Pandoras egen säljare, Rikard på plats i butiken.

Lettland

Bild
Det har droppat in en hel del julpaket idag också! Bland annat från Ica Knuten i Knutby, Knutby skola och från Kristoffer med familj! Det tackar vi för!

Idag bjuder vi på lördagsgodis..

Bild
Genom att lämna 50% rabatt på Rebeccas alla smycken i butiken gäller inte klockor Välkommen in

Bodyshop

Stort tack till Bodyshop som levererat en stor kasse produkter till insamlingen! Detta ska delas ut till behövande kvinnor i Lettland! Underbart!!

TACK!

Bild

En bil full med paket från

Bild
vår egen bokföringsfirma, Öhrlings Pricewaterhousecoopers i Uppsala! Med Anita & Linnea i spetsen! 

Vi tackar, bugar och bockar!

Bild
För alla otroligt fina julpaket som ni så omsorgsfullt har packat! 

Kontakta oss

Mattssons Guld
Kungsängsgatan 21
UPPSALA
018-130554


info@mattssonsguld.se