Inlägg

Visar inlägg från maj, 2011

SECOND HAND I FÖRSTA HAND!

Bild
Ni har väl inte missat att vi även säljer begagnade smycken?  Alltid i fint skick och till bättre priser!  Halsband  hängsmycken örhängen  ringar och  armband

TILL HONOM

Bild
Studentens lyckliga dagar är här! 

PANDORA TILL MAMMA! 29/5

Bild

Sjung om studentens lyckliga dag...

Bild
Smycken från Rebeccas kollektion! 

TILL MAMMA!

Bild
DRAKENBERG SJÖLIN  är ett nystartat smyckesföretag med en kollektion uppbyggd med inspiration från den svenska naturens former och rörelse, kombinerat med en ren och enkel design.   Kollektionen är helt i silver och i oxiderat silver, för att spegla de skandinaviska årstiderna med dess ljus och mörker.  I kollektionen finns sandsten, avtryck från löv, avgjutningar från kottar, stenar och pistaschnötter. 

MOTHER

If I could give you diamonds for each tear you cried for me. If I could give you sapphires for each truth you've helped me see. If I could give you rubies for the heartache that you've known. If I could give you pearls for the wisdom that you've shown.

STUDENTPRESENT?

Bild
Ge bort en personlig present!  (pris ink gravyr på alla sidor)

ANNAS NAGLAR

Bild
Vackra bröllopsnaglar till den stora dagen eller vardagslyx? Köp din vigselring hos oss så lämnar Anna 10% på valfri nagelbehandling! Vi ses en trappa ner! Ring 070-8626929 för tidsbokning! 

REBECCAS KLOCKOR ÄR HÄR FÖR ATT STANNA!

Bild
Nu i butik!  En vinnande konfirmations eller studentgåva!  Vi bara älskar Rebecca, gör du? 

KOMBINERA MERA!

Bild
Diamonds are forever...

KOM OCH NJUT...

Bild
Av vår fina butik! En ny lokal!  Samma sortiment!  Men ett utökat sådant!  Med massor av snygga vårnyheter! Vad väntar du på? :)

KUNDKLUBBEN!

Bild
Lämna din mailadress hos oss! Då tar du del av vårt nyhetsbrev och aktuella erbjudanden! 

JA, DU HÖRDE RÄTT!

Bild
20% PÅ ALLA FÖRLOVNINGS OCH VIGSELRINGAR! Vi ses i baren på Mattssons Guld!

HEY LOVERS!

Bild
Dax att välja ringar? Kom in till oss och välj bland vårt stora sortiment! Här är personalen proffs på ringar och det vi inte vet tar vi reda på! Tillsammans med er hittar vi det just ni söker. JUST NU LÄMNAR VI 20% PÅ ALLA NYBESTÄLLNINGAR!

Kontakta oss

Mattssons Guld
Kungsängsgatan 21
UPPSALA
018-130554


info@mattssonsguld.se