Inlägg

Visar inlägg från januari, 2011

Nu kör vi igång!

Bild
Idag har den intensiva renoveringen av nya lokalen (vägg i vägg med nuvarande butik) gått av stapeln! Oljud, röra, stress och alldeles, alldeles underbart! Snart får vi en dubbelt så stor lokal, med dubbelt så mycket smycken!  Följ vägen till nya butiken här, bilder kommer inom kort.  Några bilder från nykomlingarna Drakenberg Sjölin .. DRAKENBERG SJÖLIN är ett nystartat smyckesföretag med en kollektion uppbyggd med inspiration från den svenska naturens former och rörelse, kombinerat med en ren och enkel design.   Kollektionen är helt i silver och i oxiderat silver, för att spegla de skandinaviska årstiderna med dess ljus och mörker.  I kollektionen finns sandsten, avtryck från löv, avgjutningar från kottar, stenar och pistaschnötter.    Drakenberg Sjölin hittar du i butiken lagom till invigningen, den 26 februari.  Välkommen in!

En present som passar smycken, och rymmer plats för flera stycken!

Bild
Kom in till oss eller beställ ditt smyckeskrin hos  FORTBOX.SE Betala och hämta skrinet kan du göra i vår butik! 

Rebecca är fashion!

Bild
Alla Rebecca smycken tillverkas utanför Florens, Italien, och har därför en hög kvalitet och en unik look.  Rebecca smyckena är tillverkade i roderat 925 silver, guldpläterad brons och 316L stål. Vi välkomnar härmed Rebeccas fantastiska smycken till vår butik. Väntar och längtar!

Äntligen finns vi på blogspot.com!

Här kan du följa oss och våra smycken i bilder och text.  Nyheter, events och invigning av vår nya lokal den 26 februari 2011.  Diamonds are forever...

Kontakta oss

Mattssons Guld
Kungsängsgatan 21
UPPSALA
018-130554


info@mattssonsguld.se